ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Φέρνουμε πιο κοντά την Κρήτη σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Από τους ελαιώνες και τους αμπελώνες, τη γη, τα βουνά και τη θάλασσα της Κρήτης, από κάθε τόπο και χωριό, συνεργαζόμαστε με τους παραγωγούς, επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα τους, τα προβάλλουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα myCretangoods.com και τα στέλνουμε με αξιοπιστία και ασφάλεια σε κάθε σπιτικό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τα κρητικά προϊόντα σε 50 χώρες 
Το MyCretangoods.com κατάφερε μέσα σε μόλις λίγα χρόνια από την ίδρυσή του να έχει ευχαριστημένους κι επαναλαμβανόμενους πελάτες σε 50 χώρες ανά την υφήλιο, στέλνοντας εκλεκτά τρόφιμα, ποτά και άλλα προϊόντα που εκφράζουν την ζωή και την κουλτούρα της Κρήτης. Όσοι μας βρίσκουν στο διαδίκτυο χαίρονται που έχουν τη δυνατότητα να βρουν και να παραλάβουν στον τόπο τους τα εκλεκτά κρητικά προϊόντα. Μας λένε ότι ξυπνάμε τις αισθήσεις τους και όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες από κάποιο ταξίδι τους στην Κρήτη.
Δίνουμε την ευκαιρία στους θαυμαστές της Κρήτης σε όλο τον κόσμο να απολαύσουν στο σπίτι τους παρέα με φίλους και συγγενείς γεύσεις και αρώματα της όμορφης Κρήτης. Με λίγη τσικουδιά, ένα καλό κρητικό κρασί, παξιμαδάκια, παραδοσιακά μπισκότα, σταφίδες και άλλες νοστιμιές μπορούν να απολαύσουν χαλαρές στιγμές και να νιώσουν σαν να βρίσκονται στο αγαπημένο τους νησί.
Οι λάτρεις της κρητικής/ μεσογειακής διατροφής επωφελούνται από τις ευεργετικές ιδιότητες πληθώρας αγνών Κρητικών προϊόντων. Πολλοί είναι αυτοί που παραγγέλνουν ελαιόλαδο, μέλι, σπιτικά ζυμαρικά, προϊόντα χαρουπιού κ.α. και τα εντάσσουν στην καθημερινή τους διατροφή. Άλλοι επιλέγουν αγνά φυσικά καλλυντικά φτιαγμένα με ελαιόλαδο, μελισσοκέρι και εκχυλίσματα Κρητικών βοτάνων για να περιποιούνται την επιδερμίδα τους σε  πρόσωπο και σώμα.
Top 6 κρητικά προϊόντα 
1. Η τσικουδιά κλέβει την παράσταση μιας και όλοι οι πελάτες μας έχουν να θυμούνται την κρητική φιλοξενία, τα κεράσματα τσικουδιάς και τις όμορφες παρέες που απολάμβαναν σε κάθε τους ταξίδι.
2. Το μέλι και ειδικότερα το Κρητικό θυμαρίσιο μέλι που είναι πολύτιμος διατροφικός θησαυρός.
3. Τα εκλεκτά κρητικά κρασιά που αναδύουν πλουσιοπάροχα τα αρώματα των κρητικών αμπελώνων και ντόπιων ποικιλιών.
4. Το χαρουπόμελο και άλλα προϊόντα χαρουπιού για την πλούσια περιεκτικότητα σε ασβέστιο και τη φυσική συμβολή τους στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και άλλων παθήσεων έλλειψης ασβεστίου.
5. Τα βότανα της Κρήτης που τα αρώματά τους και τη γεύση τους τα λατρεύουν Έλληνες και ξένοι.
6. Και φυσικά το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που δικαίως χαρακτηρίζεται το υγρό χρυσάφι της Κρήτης.
Πολλοί ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις επιλέγουν τα αγαπημένα τους κρητικά προϊόντα για να τα στείλουν δώρα σε φίλους ή συνεργάτες τα Χριστούγεννα ή άλλες περιόδους γιορτών. Τα κουτιά δώρων γεμάτα με καλούδια και premium κρητικά προϊόντα έχουν γίνει ανάρπαστα. Στην πορεία αυτών των χρόνων είμαστε περήφανοι που μας εμπιστεύτηκαν μεγάλες εταιρείες για τα εταιρικά/επιχειρηματικά τους δώρα. Πολυεθνικοί όμιλοι όπως η Samsung και η πετρελαϊκή Total, τουριστικοί οργανισμοί, ξενοδοχειακές μονάδες, γραφεία συνεδρίων, εταιρείες δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων είναι μερικές κατηγορίες επιχειρήσεων που μας εμπιστεύτηκαν για τα δώρα τους. Μέσω αυτών των δώρων διαδίδουμε πολλαπλά την εκλεκτή ποιότητα των κρητικών προϊόντων.
Σχόλια/κριτικές πελατών 
Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην προσωπική επικοινωνία με κάθε πελάτη και συνεργάτη και επιδιώκουμε να λαμβάνουμε τη γνώμη τους μέσα από σχόλια και κριτικές.
Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα από ενδεικτικά σχόλια:
December 13, 2020  ·
Just had another delivery of  gorgeous Cretan goods 😋, can not recommend the products I buy or the service highly enough! Always a thank you note and a nice little complimentary gift this time.
Thanks Clio, always look forward to receiving my parcels 😍
Mike (Ivybridge, United Kingdom)

November 16, 2020
Only having a single visit to Crete this year we have become dependent on my Cretan goods to keep us supplied with local products.  The service is prompt and efficient. Many thanks.
Paul  (Wetherby, UK)

April 22, 2020
Dear mycretangoods- customer service, Thanks a lot for the swift and reliable service and delivery. Have a nice day and keep safe in corona times. Best Regards
Nicole (Cologne, Germany)

June 10, 2019
Hello. We did receive our packages a couple weeks ago and we are enjoying. Thank you!! Gratefully,
Tina (Michigan, USA)

March 6, 2019
Dear Clio! I`ve received my order, everything is OK. The Cretan products are beautiful. Thank you very much. Best regards,
Olga (Novosibirsk, Russia)

January 21, 2019
Dear Clio. We just wanted to say thank you for our Cretan goods 🙂 they arrived and they are delicious.
Thank you so much for sending them through. Many thanks

Radu (Douglas, UK)

November 26, 2018
Έλαβα τα προϊόντα, σας ευχαριστώ πολύ! Όλα είναι τέλεια!
Φωτεινή (Σίδνεϊ, Αυστραλία)

Η παγκόσμια παρουσία μας
Νέοι στόχοι για το myCretangoods.com
  • Να βελτιστοποιήσουμε την διαδικτυακή παρουσία του mycretangoods.com ώστε να μας βρίσκουν όλο και περισσότεροι θαυμαστές του νησιού μας και της χώρας μας.
  • Να γίνουμε ευρύτερα γνωστοί στην Ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.
  • Να εντάξουμε στην γκάμα των προϊόντων μας και άλλα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα από τα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα.
  • Να συμβάλλουμε κι εμείς ενισχύοντας την εξωστρέφεια των ελληνικών αγαθών.
  • Να ενισχύσουμε την θέση μας στον κλάδο του επιχειρηματικού και συνεδριακού δώρου μιας και η πεντάχρονη εμπειρία μας και η συνεργασία μας με μεγάλους ομίλους έδειξε ότι το καλό και ποιοτικό δώρο είναι εγγύηση για την σύσφιξη σχέσεων μεταξύ επιχειρήσεων, πελατών και συνεργατών.
  • Να πετύχουμε νέες συμφωνίες με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ώστε να μειώσουμε στο μέγιστο βαθμό τα μεταφορικά έξοδα για το εξωτερικό.
Το myCretangoods.com είναι μία μικρή αλλά αξιόπιστη τοπική επιχείρηση με την επωνυμία CLIO’S GREEK GOODS Μον. ΙΚΕ με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης. Από την ίδρυσή του το 2014 μέχρι και σήμερα λειτουργεί με την δική μου προσωπική προσπάθεια με πολύ όραμα, πίστη και επιμονή. Περισσότερες πληροφορίες για το Mycretangoods.com μπορείτε να αντλήσετε από αυτό το σύνδεσμο. Θα χαρώ να συζητήσουμε αναλυτικά ότι απορία έχετε.

Σχολιάστε