Uncategorized

Eπέστρεψαν την τίγρη που έκλεψαν από γκαλερί της Μυκόνου!

Εισακούστηκε η παράκληση  των ιδιοκτητών  της γκαλερί στη Μύκονο μέσω Facebook  “να επιστραφεί το γλυπτό που εκλάπη και δεν θα ασκηθούν διώξεις”.

Αίσιο τέλος ειχε η περιπέτεια μιας τίγρη – πρόκειται για ακριβό γλυπτό αξίας 8.000 ευρω που περιήλθε στην κατοχή τριών αγνώστων ανδρών επειτα απο αμέλεια της υπαλλήλου που το ειχε ξεχάσει  έξω απο την γκαλερί.

Απο το οπτικό υλικό που εχει στην κατοχή της η Αστυνομία διαπιστώθηκε οτι το γλυπτό εκλάπη προχθές τα ξημερώματα απο τρεις άνδρες που έτυχε να περνάνε έξω απο την γκαλερί.

Το καλαίσθητο έργο τέχνης φαινεται πως τους κέντρισε το ενδιαφέρον και θεώρησαν σωστό να το πάρουν μαζί τους φεύγοντας .

Όταν η υπάλληλος της γκαλερί διαπίστωσε  οτι η τίγρης έλειπε ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες της γκαλερί οι οποίοι με την σειρά τους κάλεσαν τις Αρχές.

Μάλιστα θεώρησαν σωστή κίνηση να ανακοινώσουν μέσω Facebook την παράκληση να επιστραφεί το γλυπτό χωρίς να υπάρξουν διώξεις.

Πράγματι χθες τα ξημερώματα οι τρεις άνδρες επέστρεψαν το γλυπτό μεσα σε μαύρες σακούλες και η τίγρης επέστρεψε στο …φυσικό της περιβάλλον !

Σχολιάστε