Uncategorized

Mε επιτυχία η εκδήλωση του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στο Aquilla Atlantis η εκδήλωση του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, International Taste Institute, με θέμα «Ενισχύστε την παρουσία σας στις Διεθνείς και Τοπικές Αγορές μεένα Πιστοποιητικό Γεύσης».

Ο εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Γεύσης κ. Γιώργος Παπαντωνόπουλος παρουσίασετα πλεονεκτήματα και τις πρακτικές εφαρμογές του Βραβείου Ανώτερης Γεύσης Superior Taste Award καθώς και την καλή πρότερη εμπειρία από Ελληνες και ξένουςπαραγωγούς.

Ο Σεφ Μάνος Μακρυγιαννάκης, Μέλος Επιτροπής Σεφ και ιδιοκτήτηςτου εστιατορίου Philema στις Βρυξέλλες μοιράστηκε με το κοινό τα μυστικά τηςαξιολόγησης τροφίμων ενώ η Στέλλα Διομανταράκη, Μέλος Επιτροπής Σομελιέ καιHead Sommelier του εστιατορίου Serenissima στα Χανιά παρουσίασε τη διαδικασίααξιολόγησης ποτών.

Στην εκδήλωση, η οποία τράβηξε το ενδιαφέρον δεκάδων παραγωγών καιεξαγωγέων, παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο Εντεταλμένος σε θέματα Πολιτισμού τηςΠεριφέρειας Κρήτης Κώστας Φασουλάκης, καθώς και η Περιφερειακή ΣύμβουλοςΕιρήνη Χουδετσανάκη και ο Πρόεδρος των Αμπελουργών Πρίαμος Ιερωνυμάκης.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, εκ μέρους του Περιφερειάρχη κ. ΣταύρουΑρναουτάκη, ο κ.Φασουλάκης δήλωσε παρόν σε όλες τις δράσεις που προάγουν τονΠολιτισμό και βεβαίως η Γαστρονομία είναι μία από αυτές ειδικά για το νησί τηςΚρήτης.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης υποστήριξε η Σύμβουλος Marketing ΕβελίναΜπάκιντα, η οποία πάντα ψάχνει εργαλεία που θα βοηθήσουν τις τοπικές επιχειρήσεις να ενισχύσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα αλλά και τηνπαρουσία στους στην Ελληνική αγορά.

Σχολιάστε