ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

To SUP ήταν μόνο η αφορμή

Το Stand Up Paddleboarding Agios Nikolaos on SUP event – η μεγαλύτερη διεθνής διοργάνωση για φίλους του SUP στην Ελλάδα- που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Eurotour στον Άγιο Νικόλαο (26-27 Μαΐου 2018), έχοντας ήδη αξιολογηθεί με 3 αστέρια στην παγκόσμια κατάταξη, ήταν μόνο η αφορμή, για να δώσει το έναυσμα σε αρκετά Μ.Μ.Ε της Ελλάδας, να προβληθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση, κάνοντας κοινωνούς τους πολίτες, σε “δρόμους θαλασσινούς”, άγνωστους μέχρι πρότινος στον τόπο μας.

Με την συνδρομή της “Κρήτη TV”, και συγκεκριμένα της εκπομπής “Καλό Μεσημέρι” με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Στέλιο Ζερβό, ντόπιοι αλλά και φιλοξενούμενοι στην πόλη του Αγίου Νικολάου, είχαν την ευκαιρία σήμερα (25/5) να πληροφορηθούν για την διοργάνωση αυτή, αλλά και να συμμετέχουν στα γυρίσματα που πραγματοποίησε το κανάλι της Κρήτης, σ΄απευθείας σύνδεση από την Λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Προσκεκλημένοι της εκπομπής ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Χάρης Αλεξάκης, ο μουσικοσυνθέτης Νίκος Ξυδάκης, ο ποιητής Διονύσης Καψάλης ( με αφορμή το ντοκυμαντέρ αλλά και την μουσική συναυλία που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Σπιναλόγκα τον ερχόμενο Ιούλιο) καθώς επίσης και ο πρόεδρος τη Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αγίου Νικολάου κ. Μιχάλης Φαρσάρης, ο οποίος μίλησε για την Πανευρωπαική – όπως την χαρακτήρισε- γιορτή του SUP, τους συμμετέχοντες , τους Παγκόσμιους πρωταθλητές που θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες στον Άγιο Νικόλαο, τα έπαθλα, τα βραβεία, αλλά και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της παραπάνω εκδήλωσης.

Την εκπομπή πλαισίωσαν μουσικά ο Γιώργος Γεροντής καθώς και οι χορεύτριες του Αlegria dance studio.

Σχολιάστε