ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

WindowSwap: Με ένα κλικ θα απολαύσετε υπέροχη θέα από τα… παράθυρα του κόσμου!

Μια νέα εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να θαυμάσουν τη θέα από τα παράθυρα των χρηστών σε διάφορα σημεία του πλανήτη… Μπορούμε να ανεβάσουμε και τη δική μας!

Μπορεί πλέον να μην έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στον κόσμο αλλά η τεχνολογία τουλάχιστον μας βοηθά να κάνουμε νοερά ένα ταξίδι. Όπως και με το Drive&Listen, τώρα μια νέα εφαρμογή, το WindowSwap μάς μεταφέρει στις πόλεις του κόσμου!

WindowSwap θέα από παράθυρα στον κόσμο εφαρμογή

Τι είναι το WindowSwap

Πρόκειται για μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφερθούν με virtual τρόπο σε κάποιο σημείο στον κόσμο όπου επιιυμούν και να παρατηρήσουν τη θέα από ένα παράθυρο. Μπαίνοντας στο window-swap.com θα απολαύσετε τα παράθυρα των χρηστών έτσι όπως τα έχουν φωτογραφίσει, με τη θέα που βλέπουν από αυτά.

 

Από το Άμστερνταμ και το Παρίσι μέχρι το Λονδίνο και την Ινδία, όλοι οι άνθρωποι βλέπουν μια θέα από το παράθυρό τους και πλέον δίνουν σε όλους μας τη δυνατότητα να την απολαύσουμε. Επιπλέον μπορούμε να ανεβάσουμε στην εφαρμογή και τη θέα από το δικό μας παράθυρο με εύκολο τρόπο.

WindowSwap θέα από παράθυρα Γεωργία

Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε και το δικό σας παράθυρο στο σάιτ. Θα τραβήξετε ένα 10λεπτο, οριζόντιο βίντεο με τη θέα του παραθύρου σας όσο πιο σταθερό γίνεται. Στη συνέχεια θα ονομάσετε το βίντεο, θα βάλετε το όνομά σας και την τοποθεσία, θα συμπληρώσετε τη χώρα και το email σας και θα το ανεβάσετε στο link που υπάρχει στο site.

WindowSwap θέα από παράθυρα Παρίσι

 

Σχολιάστε