Slider

Ήταν σε πρόωρη εμμηνόπαυση, έκανε PRP και έμεινε έγκυος: Η Assaraf Keren στα εγκαίνια της ΜΙΥΑ “ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΡΗΤΗΣ”

Η  ιστορία της 42χρονης το 2020 από το Μονακό η οποία ήταν σε  εμμηνόπαυση, έκανε PRP και έμεινε έγκυος, αναβιώνει στην Κρήτη με αφορμή τα εγκαίνια της ΜΙΥΑ «ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΡΗΤΗΣ»

Η απίθανη ιστορία της 42χρονης η οποία το 2021 γέννησε το  δικό της βιολογικό παιδί, αναβιώνει στην Κρήτη με αφορμή τα εγκαίνια της ΜΙΥΑ (Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής) Γένεσις Κρήτης.

Πρόκειται για τη Κύρια Assaraf Keren Dora σαράντα δύο χρονών το 2020  η οποία όταν διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε εγκατεστημμένη εμμηνόπαυση ήρθε από το Μονακό στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2020 με την προσδοκία να αποκτήσει παιδί με δικά της ωάρια κάτι που της είχαν αποκλείσει κατηγορηματικά στη χώρα της. Υπεβλήθη στη “Γένεσις Αθηνών”σε έγχυση PRP στις ωοθήκες και μετά την εφαρμογή του PRP η Assaraf Keren απέκτησε πάλι περίοδο και 2 μήνες αργότερα έμεινε έγκυος με φυσική σύλληψη. Γέννησε στην Ελβετία με φυσιολογικό τοκετό το 2021 ένα υγιέστατο παιδάκι!!!

Στα εγκαίνια της νέας μονάδας ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής  ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΡΗΤΗΣ στο Ηράκλειο εντός του Ασκληπιείου Κρήτης – που θα γίνουν την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 8 μμ. η Αssaraf Karen θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων μαζί με τους συνιδρυτές της ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΡΗΤΗΣ, διακεκριμένους γυναικολόγους εξειδικευμένους στην υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή Κωνσταντίνο Πάντο και Κωνσταντίνο Σφακιανούδη και τον άξιο συνεργάτη τους και συνοδοιπόρο Γεώργιο Κλάδο.

Η νέα μονάδα λειτουργεί ήδη επί της οδού Ζωγράφου 8 στην Κρητική Πρωτεύουσα και φέρνει την τεχνογνωσία, την έρευνα, την κλινική πράξη, την εμπειρία και την επιτυχία της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών πιο κοντά στην Νότια και Νησιωτική Ελλάδα και όχι μόνο αφού οι συνιδρυτές της κ.κ. Κωσταντίνος Πάντος και Κωνσταντίνος Σφακιανούδης παραμένουν πιστοί στο όραμα τους να γίνει η χώρα μας προορισμός επισκεπτών υγείας θέτοντας ως προτεραιότητα την επιτυχή έκβαση της αντιμετώπισης της ανθρώπινης υπογονιμότητας.

Η νέα μονάδα συμβάλλει στην προβολή της Κρήτης, η οποία μπορεί να αποτελέσει τον κόμβο του τουρισμού υγείας στη Μεσόγειο και κυρίως στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή καθώς οι ιατρικοί επισκέπτες θα μπορούν να συνδυάσουν την παροχή ιατρικών υπηρεσιών με την επίσκεψη τους στα μοναδικά αξιοθέατα της Κρήτης.

Σχολιάστε