ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραβεύσεις εργαζομένων στον τουρισμό από τον Παγκρήτιο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων

Ο Παγκρήτιος σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων διοργάνωσε για 30η συνεχή χρονιά την εκδήλωση για την βράβευση των καλύτερων ξενοδοχοϋπαλλήλων της Κρήτης με το βραβείο «Γ.Δασκαλακης», την Τρίτη 2.10.18 στο ξενοδοχείο “Creta Maris» στη Χερσόνησο.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Μαστορακης, ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος επιτροπής τουρισμού κ.Μουντρακης , ο διευθυντής του ΕΟΤ Κρήτης κ.Στρατακης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ηράκλειου κ Αλιφιερακης, οι πρόεδροι των ενώσεων ξενοδόχων Ηράκλειου και Ρεθύμνης κ.κ. Χαλκιαδακης και Τσακαλακης, ο πρόεδρος του συνδέσμου τουριστικών πρακτόρων Κρήτης κ. Βλατακης, ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας διευθυντών ξενοδοχείων κ Πελεκανακης, ο πρόεδρος του συλλόγου  ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου κ Κοκολακης και ο εκπρόσωπος της επιθεώρησης εργασίας κ Σκουρας.

Οι βραβευθέντες καλύτεροι υπάλληλοι των ξενοδοχείων της Κρήτης, προτάθηκαν από τους διευθυντές τους με γνώμονα το ήθος, τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, την εντιμότητα και την εν γένη σωστή εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Συνολικά βραβεύθηκαν οι εξής:

 

Κατόπιν ακολούθησε κλήρωση μεταξύ όλων των βραβευθέντων και οι τρεις τυχεροί που κληρώθηκαν έλαβαν χρηματικά έπαθλα από

α)το σύλλογο διευθυντών ξενοδοχείων,

β)από τον σύνδεσμο τουριστικών πρακτόρων και

γ)από το σύλλογο ξενοδοχοϋπαλλήλων

και ήταν κατά σειρά

α)η κα ΒΡΕΝΤΖΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ από το ξενοδοχείο ΝΑΝΑ BEACH,

β)η κα ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ από το ξενοδοχείο PELA MARIA και

γ) ο κ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ από το ξενοδοχείο INSULA ALBA.

O Παγκρήτιος σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων συγχαίρει όλους τους τιμηθέντες και ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενεία τον κ.Ανδρεα Μεταξα και τον διευθυντή του ξενοδοχείου Creta Maris, κ.Βλασιαδη.

Ο πρόεδρος                                                                       Ο Γεν.Γραμματεάς

Δημήτρης Κουμπαράκης                                                     Αλέξανδρος Σωμαράς

Σχολιάστε