ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ΣΤ της North Event στο Ηράκλειο (Βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ΣΤ της North Event στο Ηράκλειο  από τον Γενικό Δντη της εταιρέιας Λεωνίδα Μπαμπάνη με αφορμή της διοργάνωση του διαγωνισμού για τα Νόμπελ Τουρισμού, που θα πραγματοποιηθούν στις 14/2/19 στην Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Την Σ/Τ που δόθηκε στο Δημαρχείο Ηρακλείου, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης αρμόδιος σε θέματα τουρισμού κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης, ο ομόλογος του από τον Δήμο Ηρακλείου κ.Ζ.Α.Π.Γκαραντσινι, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου και μέλος του ΔΣ κ.Αλ.Σωμαράς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δντων Ξενοδοχείων κ.Δημήτρης Κουμπαράκης που συνοδευόταν από το επίσης μέλος του ΔΣ κ.Μ.Καλαιτζάκη.
Όπως επεσήμανε ο κ. Μπαμπάνης κατά την ομιλία του, εκτός των άλλων η Κρήτη θα έχει ξεχωριστή θέση εκείνη την βραδιά μιας και αφ ένος τα βραβεία που έχει φιλοτεχνήσει γνωστή εικαστικός από την Κρήτη κα Αντωνία Σκαράκη,το οποίο είναι στην Γραμμική Β΄ που συνδέεται άμεσα με την Κρητική ιστορία, αφ ετέρου ο ένας εκ τν τριων παρουσιαστών της βραδιάς θα είναι Κρητικός και πρόκειται για τον δημοσιογράφο Κώστα Συλιγάρδο που θα πλαισιώσει την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και τον David Kurtz.

Η τελετή απονομής στο Blue Hall του Stockholm City Hall περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης, με ζωντανή μουσική ορχήστρα και πολλές εκπλήξεις για το κοινό. Στόχος της διοργάνωσης είναι μία πλούσια βραδιά που θα μεταλαμπαδεύσει την εικόνα της Ελλάδας στο Σκανδιναβικό κοινό και ΜΜΕ, και ταυτόχρονα μία υπέροχη βραδιά που θα ενθουσιάσει και θα διασκεδάσει ευχάριστα υποψήφιους, νικητές, καλεσμένους και VIPs.

Τα GREEK TRAVEL AWARDS ανοίγουν τις «κάλπες» για την ψηφοφορία του Σκανδιναβικού κοινού από τις 30 Νοεμβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν με την επίσημη Τελετή Απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Blue Hall του Stockholm City Hall στις 14 Φεβρουαρίου 2019.

Τα GREEK TRAVEL AWARDS τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Στοκχόλμη, του ΣΕΤΕ, της FedHATTA, και του ΠΟΞ.

Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για την απονομή των βραβείων αλλά και για τη συμμετοχή στην έκθεση Grekland Panorama στο πλαίσιο του Panorama World Festival, ανοιχτό στο κοινό στις 16 και 17 Φεβρουαρίου στο Stockholmsmässan, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις από την Σ/Τ

1)Λεωνίδας Μπαμπάνης

2)Αλέξανδρος Σωμαράς

3) Δημήτρης Κουμπαράκης

4)Μιχάλης Βαμιεδάκης

5)Ζαν Αντρέα Γκαραντσίνι

 

 

 

Σχολιάστε