ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μύκονος: Αεροδρόμιο χωρίς …πάρκινγκ!

Το παραδέχτηκαν οι άνθρωποι της Fraport κατά την διάρκεια της παρουσίασης των σχεδίων για την πλήρη ανακαίνιση του αεροδρομίου της Μυκόνου το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο ξενοδοχείο Semeli.

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό το γεγονός ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πρόβλεψη για την διάθεση έξτρα χώρου στάθμευσης έξω από το νέο αεροδρόμιο της Μυκόνου, οι εργασίες για την ανακαίνιση του οποίου αναμένεται να ξεκινήσουν μετά το τέλος της φετινής τουριστικής σεζόν.

Τον προβληματισμό τους για την έλλειψη επιπλέον θέσεων στάθμευσης εξέφρασαν οι ίδιοι οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρίας δεδομένου ότι ναι μεν το νέο αεροδρόμιο θα είναι σε θέση να δέχεται περισσότερες αφίξεις και κατά συνέπεια μεγαλύτερο όγκο τουριστών, όμως ο κόσμος θα συνεχίσει να ταλαιπωρείται και τώρα ακόμα περισσότερο αφού δεν υπάρχουν ούτε καν οι υποδομές για την αύξηση της χωρητικότητας του πάρκινγκ.

Οι εκπρόσωποι της Fraport συζήτησαν εκτενέστερα το θέμα με μέλη της δημοτικής Αρχής προκειμένου να βρεθεί σύντομα μια λύση.

Σχολιάστε