Slider

Ονειρεμένες καλοκαιρινές περιπλανήσεις… πιο γρήγορα από ποτέ, με SpeedRunner Jet της SEAJETS

Το καλοκαιράκι μας αρέσει να μετράμε μπάνια και παγωτά! Μας αρέσει να ταξιδεύουμε και να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέους υπέροχους προορισμούς! Είναι η εποχή που διώχνουμε μακριά τους συμβιβασμούς, σπάμε τις νόρμες και αναζητούμε άνεση και ανεμελιά…

Οι μετακινήσεις μας θέλουμε να γίνονται γρήγορα, προκειμένου να «κλέβουμε» χρόνο για τα σημαντικά. Τη ραστώνη στις ξαπλώστρες, τις χρυσές αμμουδιές και τα υπέροχα κοκτέιλ με φόντο το γαλάζιο. Στους top προορισμούς της σεζόν σίγουρα συγκαταλέγονται τα ελληνικά νησιά, με το ιδιαίτερο χρώμα, την κοσμοπολίτικη αύρα, αλλά και τις μποέμ απάνεμες παραλίες. Επιφυλάσσουν σε κάθε επισκέπτη πάντα εκπλήξεις… Από την τοπική γαστρονομία και τα ολόφρεσκα υλικά μέχρι τη μεθυστική μουσική και την πλούσια ιστορία.

Εμείς επιλέξαμε για φέτος να περιπλανηθούμε στη γοητευτική νησιωτική ακτογραμμή που ενώνει τη Μήλο με τη Φολέγανδρο, την Ίο και φθάνει ως τη Σαντορίνη, το νησί των αντιθέσεων με την ασύγκριτη μορφολογία. Προτιμήσαμε για τα ταξίδια μας τη SEAJETS με το ταχύτατο SpeedRunner Jet. Όπως αποκαλύπτει και το όνομά του, πρόκειται για το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 800 επιβατών και 130 οχημάτων! Και απολαμβάνουμε ασύγκριτη ταχύτητα και μοναδική άνεση στις μετακινήσεις μας. Η πολυτέλεια που αποπνέουν οι χώροι αυτού του πλωτού «κοσμήματος» δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Εμείς JET, εσείς; Κρατάτε χρόνο;
Ένα από τα ειδυλλιακά μας ταξίδια ξεκίνησε με την άφιξή μας στο SpeedRunner Jet ακριβώς τη στιγμή που βάλαμε πλώρη, με απόπλου στις 9 το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά. Σε μόλις 2 ώρες και 35 λεπτά φτάσαμε στη Μήλο. Η elegant ομορφιά του τοπίου μας αιφνιδίασε… Η φύση σε αυτό το νησί μοιάζει ως πανάρχαιο θαύμα, που επιβιώνει ως σήμερα για να μας υπενθυμίζει τη μοναδικότητα του.

Η Φολέγανδρος αποτελούσε πάντα σημείο έλξης για όλη την παρέα. Έπρεπε επειγόντως να την εξερευνήσουμε. Με SpeedRunner Jet βρεθήκαμε στα νερά της σε ακριβώς 3 ώρες και 45 λεπτά. Απόπλους κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο από Πειραιά. Και να θυμάστε κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή το ταξίδι διαρκεί 6 ώρες και 5 λεπτά. Το κυκλαδονήσι με το ξεχωριστό χρώμα – μια αυθεντική «καλλονή» του Αιγαίου – ξεχωρίζει για τη ζεστή φιλοξενία, την οικολογική φροντίδα, τα συγκλονιστικά αξιοθέατα και τις εκπληκτικές εκδηλώσεις.

Το νιώτικο τοπίο μας καλούσε σα μαγνήτης… Πώς να αντισταθείς άλλωστε στον διάσημο φάρο του νησιού που δεσπόζει στην είσοδο του λιμανιού ή στο όμορφο, ανοιχτό του θέατρο και τα παραμυθένια έθιμα; Η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική δεσπόζει στα σοκάκια της Ίου και μας προκαλεί να χαθούμε στηνενδοχώρα. Το SpeedRunner της SEAJETS μας μετέφερε σε μόλις 4 ώρες και 10 λεπτά στο λιμάνι του Όρμου και καθώς αποβιβαστήκαμε δεν βλέπαμε την ώρα να προσεγγίζουμε την παραλία του Μυλοπότα! Χρήσιμο tip: Δρομολόγια κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή πάντα από Πειραιά.

Είπαμε να «κλείσουμε» αυτήν την καλοκαιρινή μας περιπλάνηση με ατέλειωτες βουτιές στα κύματα τις Σαντορίνης. Τα ηλιοβασιλέματα στο Ημεροβίγλι, οι ντόπιες γεύσεις, το ονειρεμένο κρασί και το λευκό των σπιτιών της Θήρας αποτελούν τον κλασικό καμβά πολλών ιστοριών αγάπης και απαθανατίζονται από χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Φθάσαμε στο γραφικό λιμάνι του νησιού σε 4 ώρες και 50 λεπτά. Ένα ταξίδι που θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστο!

Κάθε αποδρασή μας θέλουμε να φέρει την υπογραφή της SEAJETS. Δεν αποτελεί τυχαία την εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, που εξυπηρετεί συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο. Η έμπειρη και δυναμική ομάδα σε κάθε πλοίο είναι πάντα έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε μας ανάγκη. Η ταχύτητα, η ασφάλεια και η άνεση αποτελούν σήμα κατατεθέν του brand!

Είστε έτοιμοι για την πιο «Jet» εμπειρία της ζωής σας;

 

Σχολιάστε