ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στο υπουργείο Μεταφορών οι «γουρούνες» από την Κρήτη (pics)

Με «γουρούνες» έφθασαν στην Αθήνα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν επαγγελματίες του τουρισμού από την Κρήτη που δραστηριοποιούνται στην ενοικίαση τροχοφόρων.

Οι επαγγελματίες διαμαρτύρονται για τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που απαγορεύει την ενοικίαση γουρούνων. Σκοπός των επαγγελματιών είναι να συναντηθούν με τον υπουργό Μεταφορών, Νίκο Σπίρτζη.

Το πρωί της Δευτέρας πάνω από 100 άτομα έφθασαν με το πλοίο και τις γουρούνες τους από την Κρήτη και μετά από την πορεία που πραγματοποίησαν έφθασαν στο υπουργείο Μεταφορών.

Σύμφωνα με τους ίδιους, είναι άδικο να εισάγονται και να πωλούνται οι γουρούνες και μετά να απαγορεύεται η κίνηση τους στους δρόμους.

 

«Από το Ηράκλειο φεύγουμε 100 άτομα, ιδιώτες αλλά και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οχημάτων, για να πάρουμε μέρος στην πανελλήνια διαμαρτυρία στην Αθήνα. Εκεί θα βρεθούμε με τους υπόλοιπους ενοικιαστές και ιδιώτες της Ελλάδος και θα κάνουμε πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών ενώ θα ζητήσουμε συνάντηση με τον υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη», επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων και μηχανών, Γιώργος Μπαμιεδάκης.

Σχολιάστε