ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Τίτλοι τέλους για την Airtickets και Travelplanet24

13 χρόνια παρουσίας στην ελληνική και τη διεθνή αγορά κι έχοντας ξεκινήσει την πορεία της ως μία από τις πλέον επιτυχημένες start-ups η Tripsta,  κατεβάζει ρολά, αδυνατώντας να βρεί περαιτέρω χρηματοδότηση προκειμένου να καλύψει υποχρεώσεις της. προς την ΙΑΤΑ.

Η είδηση έγινε γνωστή από τους εργαζομένους στην Αθήνα.

180 περίπου στον αριθμό δέχθηκαν χθες σε φορτισμένο κλίμα τις ανακοινώσεις από τον ιδρυτή της εταιρείας κ. Φίλιππο Μπρινκμαν για τερματισμό των συμβάσεων εργασίας τους και για την καταβολή από την εταιρεία των νόμιμων αποζημιώσεων.

O ίδιος τους ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να απολυθούν. Μέχρι το τέλος Ιουλίου προβλέπεται να παραμείνει στις θέσεις του προσωπικό ασφαλείας ώστε να εξυπηρετηθούν πελάτες που είχαν αγοράσει εισιτήρια από την πλατφόρμα της εταιρείας.

Πάντως, τα προβλήματα φαίνεται να έγιναν ιδιαίτερα έντονα το τελευταίο διάστημα, με τις υποχρεώσεις ειδικά προς την International Air Transport Association να οξύνουν την κατάσταση και τη διοίκηση της εταιρείας να αναζητεί κεφάλαια ακόμη και στο εξωτερικό, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Σχολιάστε