ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Levante Ferries: Στο τέλος Οκτωβρίου ξεκινάει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Σμύρνη

Το σχέδιο της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Σμύρνης είναι παλιό, αλλά όμως πάντα κάπου κολλούσε… Τώρα η εταιρεία Levante Ferries, που δραστηριοποιείται στη θαλάσσια ζώνη Πάτρας – Κυλλήνης – Ζακύνθου – Κεφαλλονιάς – Ιθάκης, έχει ήδη αγοράσει ένα ακόμη πλοίο μήκους 160 μέτρων, που χωράει 60 μεγάλες νταλίκες και πάνω από 600 επιβάτες και προσπαθεί να ξεπεράσει τα τελευταία εμπόδια, ώστε τέλος Οκτωβρίου να ξεκινήσουν τα δρομολόγια.

«Είμαστε επίμονοι και ρομαντικοί. Θέλουμε να γίνουμε μια γέφυρα στο Αιγαίο και πιστεύουμε ότι η σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σμύρνης θα είναι εξαιρετικά επωφελής και για τον τουρισμό και για τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών», δήλωσε ο Γιώργος Θεοδόσης, ο πρόεδρος της Levante Ferries. Ο στόλος της Levante Ferries αποτελείται από τέσσερα πλοία, ναυπηγημένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές: το ολοκαίνουργιο «Fior di Levante» (φωτογραφία), το «Mare di Levante», το «Andreas Kalvos» και το «Kefalonia».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Levante Ferries έθεσε νωρίς στη διάθεση του επιβατικού κοινού τη δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket), υποστηριζόμενη και από εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα (smartphone app), καθιστώντας έτσι παρελθόν τις ουρές αναμονής σε εκδοτήρια.

Σχολιάστε